DK Automobiler A/S

Vejle

OPEL CORSA

 

Opel Corsa er kåret som vinder af AUTOBEST 2020, som bedste bilkøb i Europa. Denne absolutte favorit er skabt i et tidsløst design med sikkerhedssystemer og udstyr i topklasse.
Samtidig forener Corsa Opels kvalitet gennem 120 år med avanceret teknologi og et enestående lavt brændstofforbrug.

Aktuelle privatleasing tilbud på Corsa


Corsa  Elegance 1.2T 100HK

Mdl. ydelse: 2.395 kr.
Udbetaling: 19.995 kr.
10.000 km/år

 

Service og vedligeholdelse på et autoriseret Opel-værksted er inkluderet i den månedlige leasingydelse.
 
Fremhævet udstyr
  • Digitalt cockpit
  • Bakkamera
  • Apple Carplay
  • Sort tag
  • Automatisk klimaanlæg

 

BOOK PRØVEKØRSEL

 KONTAKT LEASINGRÅDGIVER 

 BESTIL ONLINE 

 

 18,2 km/l. CO2 123 g/km. Halvårlig grøn ejerafgift 560 kr.

Privatleasing via Bilabonnement v/Jyske Finans. Samlet betaling i perioden er 106.815 kr. inkl. afleveringsgebyr 600 kr., finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Løbetid i perioden er 36 mdr. Årlig kørsel: 10.000 km. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans.


SKRÆDDERSY DIN PRIVATLEASING OG BESTIL ONLINE

VIDEOPRÆSENTATION

Videoen er en generel præsentation af Opel Corsa og tilgængeligt udstyr afhænger af modelniveau.

Vil du vide mere om Opel Corsa?

Se og læs mere om Opel Corsas design, køreeffektivitet og udstyr via knappen nedenfor.

MERE OM OPEL CORSA

Har du brug for mere information?

Læs mere om privatleasing

Har du spørgsmål? 

Kontakt os

Forbruget er angivet efter den nye WLTP-norm, se evt. mere på wltp.dk. Priserne er ekskl. metallak/brillantlak. Bilerne er vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Kampagnen kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Gælder så længe lager haves.

Privatleasing via Jyske Finans. Opel Corsa
Priserne er for 36 mdr. for det ovenfor angivne antal km og er inkl. afleveringsgebyr på 600 kr. samt ekstraordinær leasingydelse på hhv. 4.995 kr. og 19.995 kr. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Kampagnen er gældende så længe lager haves. **Apple CarPlayTM kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning.